Partij voor de Dieren doet voor het eerst mee aan de water­schaps­ver­kie­zingen in water­schap Hollandse Delta


10 januari 2023

De Partij voor de Dieren doet op 15 maart 2023 mee aan de waterschapsverkiezingen in het waterschap Hollandse Delta. De kandidatenlijsten zijn op 20 november vastgesteld door de leden van de partij op het congres. Ook het verkiezingsprogramma is door de leden goedgekeurd op het congres en zal binnenkort worden gepubliceerd.

De kandidaten

1. Bart Canton
2. Lisa Klompenhouwer
3. Sabrina van de Peppel
4. Renate van Broekhoven-Van Mierlo
5. Suzanne Onderdelinden
6. Cees Venderbos-Lambinon
7. Robert den Boer
8. Alex Faber
9. Lydia Bekkers
10. Daniëlle Vol-Van der Holst
11. Pieter Groenewege

Dieren, natuur en milieu
In Hollandse Delta kiest de Partij voor de Dieren voor haar planeetbrede visie waarbij de belangen van alle levende wezens worden meegenomen, net als in de Tweede Kamer en in alle gemeenteraden en waterschappen waar de partij vertegenwoordigd is.
De Partij voor de Dieren wil een duurzaam, donkergroen en diervriendelijk Hollandse Delta. Zo wil de partij dat de watercrisis aangepakt wordt en dat er in Hollandse Delta meer aandacht komt voor het welzijn van dieren zoals muskusratten, bevers en rivierkreeften. Uiteraard kunnen ook diervriendelijke maatregelen zoals visveilige passages en diervriendelijke oevers op inzet van de Partij voor de Dieren rekenen.

Wij staan voor:

Gerelateerd nieuws

Partij voor de Dieren Hollandse Delta wil einde aan gevaarlijke mollenklemmen

Dordrecht 12-01-2023 – De Partij voor de Dieren wil een verbod op het doden van mollen op dijken. Deze week bleek het Watersc...

Lees verder

Blijf op de hoogte van het laatste landelijke nieuws

    Abonneer op de nieuwsbrief